Techland'in Battle Royale'i Dying Light: Bad Blood Erken Erişime Girdi

Brutal royale'imiz eksikti

Aslında Techland, Bad Blood'ı battle royale değil de "brutal royale" olarak adlandırıyor ve 100 oyuncuyu bir bölgede baş başa bırakmak yerine bu sayıyı da 12'ye çekiyor. Bad Blood'ın haritalarında bolca da zombi bulunduğu için PvP'ye ek olarak haliyle PvE öğeleri de görmek mümkün. Yani yalnızca sizi avlamaya çalışan diğe oyunculara karşı gözünüzü açık tutmanız yetmeyecek, zombiler tarafından da öldürülmemeye çalışacaksınız. Zaten bu haritada oyuncu dışında AI bulunma mantığını Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modunda da göreceğiz, orada da insanlara ek olarak zombilere karşı da hayatta kalma mücadelesi olacak. Ayrıca topladığınız zombi kanları karakterinizin level atlamasına katkıda bulunacak. Kim bilir, belki de yeni trend bu olur.

Techland'in battle royale türüne bu yeni yaklaşımına dair daha net bir fikir sahibi olmak istiyorsanız Dying Light: Bad Blood'ın yayınlanan yeni fragmanını izleyebilirsiniz.

Erken Erişim süresince oyuna sürekli olarak yeni karakterler, eşyalar ve haritalar ekleneceğini söylüyor Techland. Dying Light: Bad Blood Erken Erişimden çıktığında oynaması ücretsiz bir oyun olacak ama şimdiden ortamlara dalayım diyorsanız elinizi cebinize atmanız gerekiyor çünkü Erken Erişime katılmak için Founders Pack satın almanız lazım, onun da fiyatı 69 lira. Bu pakette özel Golden Founder maskesi, üç Efsanevi silah kaplaması, 1000 Blood Buck (oyun içi para birimi) bulunuyor.

Dying Light: Bad Blood'ın Erken Erişim sonrasında konsollar için de yayınlanması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum