Telltale'in The Walking Dead'i Final Sezonuna Giriyor ve 2018'de Çıkacak

Clementine'ın hikayesinin sonu geliyor.

Tıklama bazlı macera oyunlarının bir numaralı ismi Telltale Games'ten dün akşam gelen açıklamayla birlikte The Walking Dead serisinin son sezonu hakkında yeni bilgiler öğrendik.

Oyunun çıkacağını tahmin ediyorduk zaten ve hatta yetkili isimler de bunu doğrulamıştı, ancak ilk resmi açıklama dün geldi. The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season geliştirilme aşamasındaymış ve 2018'de oyuncularla buluşacak.

> Telltale Oyunları İndirimde!

Serinin başından beri hikayede yer alan ve geçen yıllar içerisinde tam bir hayatta kalma ustasına dönüşen Clementine ile oynayacağız. Bu son oyunla birlikte Clementine'ın 2012'den beri devam etmekte olan hikayesi de son bulacak. 

Oyunlarda Clementine'ı seslendiren Melissa Hutchison da konuyla ilgili olarak "Bu harika bir tecrübe olacak. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu benzersiz tecrübenin arkasında kan, ter ve göz yaşları ve büyük bir sevgi vardı. İyi şanslar, oyunda sizlerle birlikte olacağım." dedi.

> The Wolf Among Us 2 Geliyor!

The Walking Dead: The Final Season (resmi isim tabii ki değişecek) PC/Mac, PS4, Xbox One, iOS ve Android için çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum