Telltale’in Yeni Fikri Mülkü Şimdiye Dek Yaptıkları En Tutkulu Şey Olacak(mış)

Kevin Bruner bayağı iddialı

Bugüne dek hep başkalarının fikri mülklerine oyunlar yapan ve hatırı sayılır bir başarı elde eden Telltale Games, geçtiğimiz haftalarda bu kez kendilerine has bir yapım üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Firmanın CEO’su Kevin Bruner, ekiplerinden birinin hâli hazırda üzerinde çalışmakta olduğu bu oyunu “muhtemelen firmanın şimdiye dek yaptığı en tutkulu şey” olarak tanımlıyor.

İlk orijinal oyununu yapıyor olmak her firma için oldukça büyük bir şeydir. Bu yüzden tüm sevgimizi içine aktarıyoruz. Oyunla ilgili henüz herhangi bir şeyi açıklayamayacak olsam da tam kıvamında bir hikâyesi, tam kıvamında bir senaryosu, tam kıvamında karakterleri olduğunu ve tam olması gereken insanlar tarafından geliştirildiğini söyleyebilirim. Bu oyun bizim için kusursuz bir çalışma olacak.”

Bruner sözlerine eskiden beraber çalışmak istedikleri insanların peşinden koşmaları gerektiğini, ama artık HBO gibi firmaların kendiliğinden onlara geldiğini ve bunun ne kadar gurur verici bir şey olduğunu belirterek son veriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum