Telltale, The Walking Dead'i Tamamlayacak Bir Stüdyo Arayışında

Olumlu bir çaba

The Walking Dead: The Final Season yarıda kaldı diye düşünüyoruz ama Telltale bir şekilde seriyi tamamlamanın yollarını arıyor. Bildiğiniz gibi stüdyo kapanma sürecine girdi, hatta iki bölümü yayınlanan The Walking Dead: The Final Season'ın dijital mağazalardan kaldırılmasını da talep etti. Ancak Telltale'in oyundan vazgeçmediği belli, çünkü Kotaku'nun haberine göre Telltale bu oyun için başka stüdyolarla görüşüyor.

Telltale, The Final Season'ı tamamlamak istiyor ama bunu tamamen farklı çalışanlarla dolu farklı bir stüdyoya devretmek yerine, eski çalışanlarının kullanılmasını da talep ediyor. Yani anlaşma sağlanırsa oyunu geliştiren ekip bir başka stüdyo çatısı altında kalan bölümleri tamamlayacak demektir.

Gelen bilgilere göre stüdyo kapanma kararı aldığı sırada üçüncü bölümün de önemli bir kısmı tamamlanmış haldeymiş, dördüncü ve son bölüm üzerinde de çalışmalar başlamış. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse hem ekip onca emek verdikleri oyunu tamamlama imkanına sahip olacak, hem bu geçiş döneminde tamamen işsiz kalmış olmayacaklar, hem de oyuncular Clementine'in hikayesinin nasıl sonlanacağını öğrenebilecekler.

Telltale bu konuda bir stüdyoyla anlaşmayı başardığı taktirde haberi güncelleyeceğim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum