Telltale, The Wolf Among Us 2 İle Geri Dönüyor

Bigby, eski dost!

Telltale'in kapanmasının en üzücü yanlarından biri de The Wolf Among Us serisinin devamını göremeyecek olmaktı. Stüdyonun kapanışı bir çok yetenekli geliştiricinin işsiz kalmasının yanı sıra pek çok oyunun da sonunun gelmesine neden olmuştu. Ancak sonrasında bazı Telltale çalışanları Skybound bünyesinde bir araya gelerek The Walking Dead'in son sezonunu tamamladılar.

Telltale'den geriye bir avuç kemik kadro kalmıştı ve nihayet bu kadronun Bigby'nin yeni macerası üzerinde çalıştığını öğrenmiş bulunuyoruz! The Game Awards'ta resmi olarak teyit edilen The Wolf Among Us 2 hakkında şimdilik pek bir bilgi yok, ama aralarında ilk oyunun yönetmenleri Nick Herman ve Dennis Lenart ve yazarı Pierre Shorette'un olduğu ekip, AdHoc Studio çatısı altında oyun üzerinde çalışıyor. Zaten fragmanın sonunda Telltale logosuna ek olarak AdHoc logosu da var.

Bu kısa fragmanda Snow'un Bigby'den yardım istediğini duyuyoruz. Adam Harrington Bigby, Erin Yvetter ise Snow rollerinde geri dönüyor. Telltale ve AdHoc ikinci sezonunun Bigby ve Snow'a odaklanacağını söylüyor.

Oyun PC'de Epic Games Exclusive olarak karşımıza çıkacak.

YORUMLAR
Mr.S
13 Aralık 2019 13:58

İlk oyun şu an Epic Store'da ücretsiz.

üçyaşımdabaldursgateoynadım
13 Aralık 2019 12:59

Süper! Acayip sevindim. 

Parolamı Unuttum