Temel Reis Animasyon Filmi Yeniden Hayata Döndü

Ispanak bulmuşlar!

Efsanevi çizgi film karakteri Popeye ya da ülkemizde bilinen adıyla Temel Reis'in tahmin edebileceğiniz üzere dünya genelinde çok fazla seveni var. Durum böyle olunca Hollywood'un daha fazla Temel Reis içeriği üretmemesi epey şaşırtıcı gözüküyordu. Aslında Gennedy Tartakovsky'nin başında olacağı bir Temel Reis animasyon filmi 2012 yılında duyurulmuştu. Ancak sonrasında yaşanan gelişmeler projenin rafa kalkmasıyla sonuçlanmış ve ıspanaklar çürümeye mahkum edilmişti. 

Aradan sekiz yıl geçti ve proje yeniden hayata döndürüldü. Daha önce Hotel Transylvania filmini de yapan Tartakovsky ve ekibi yeniden Temel Reis animasyonu için çalışmalara başladı. Hatta geçtiğimiz günlerde filmden ilk konsept görüntüler de paylaşılmıştı. Filmle ilgili daha önceden yaptığı açıklamada "Yaptığımız işi çok seviyordum. Ancak stüdyo bazı değişiklikler geçirdi ve artık benim yapmak istediğim Popeye filmini isteyecekler mi bilmiyorum." diyen başarılı yönetmen filmin geleceğine dair bir açık kapı da bırakmıştı.

Şimdi önümüzde gerçekten hazırlıklarına başlanmış bir Temel Reis filmi var. Tartakovsky ile birlikte ıspanaklar yeniden tozlu raflardan çıkacak. Safinaz'ın başı yine bir sürü derde girecek ve tabii ki Kaba Sakal'ın hain planları yine Temel Reis tarafından nafile bırakılacak. Filmin resmi vizyon tarihi henüz açıklanmasa da alttaki video sayesinde filmle ilgili ilk izlenimlere sahip olabilirsiniz. 

Animasyon testi kısmı 2:00'da başlıyor. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
13 Mayıs 2020 18:51

Tekrardan animasyon filmi izlemeye başlayabilirim bu vesileyle.

Parolamı Unuttum