Temmuz Ayında Çıkmış Önemli Oyunlar

Durgunluk döneminin bombaları!

Temmuz ayı bildiğiniz üzere oyun camiasında biraz durgun geçiyor. Ancak bu durgunluk zamanında bile başarılı yapımlar bizlerle birlikte oluyor. Biz de Temmuz ayında çıkmış olan önemli ve fırsat vermenizi düşündüğümüz yapımlara göz atalım dedik.

Red Faction: Guerrilla Remastered (3 Temmuz - PC)
Red Faction: Guerrilla, piyasaya ilk sürüldüğü 2009’dan tam 9 yıl sonra, muhteşem bir kelime oyunuyla ‘Re-mars-tered Edition’ adı altında tekrar oyuncularla buluştu. Bu yapımda Earth Defense Force karşısında özgürlük savaşı vermek için yeniden kurulan Red Faction'a mensup bir karakteri oynuyoruz. Binaları balyozumuz ile dümdüz etmeyi de ihmal etmiyoruz tabii. Eski oyunu oynayanlar zaten oyuna gayet aşinalar. Bu yeni Remastered sayesinde ise artmış doku kalitesi, gölgeler ve grafikler ile aynı heyecanı daha kaliteli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Far Cry 5: Lost on Mars (17 Temmuz - PC / PS4 / XB1)
Far Cry 5 atmosferini tamamen değiştiren bu yeni ek paket ile birlikte görevlerimiz de değişiyor. Yeni amacımız uzayda bulunan çeşitli tehditleri ortadan kaldırmak. Yeni maceramızda uzay jetleri, yeni araçlar ve tabii ki yeni silahlar da bizleri bekliyor olacak.

Gotcha Racing 2nd (18 Temmuz - PC/PS4/Switch)
Çeşitli araba parçalarını birleştirerek kendi arabamızı yaratmaya çalıştığımız yapımda her yarıştan birinci çıkmak ve Grand Prix'te şampiyon olmak için çalışıyoruz. 700'e yakın parça arasından kendi tarzımıza ait arabamızı yapabiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde çeşitli modlar da bulunuyor. Bu modlar ile birlikte arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Island of Nyne (12 Temmuz - PC)
90'lı yılların FPS modelini seviyorsanız bu oyunu severek oynayacağınızdan eminim. Battle Royale türüne ait olan yapımın en ön plana çıkan özelliği yüksek temposu. Diğer bir yanı ise uzaylı mimarisi oyun alanları.

Earthfall (13 Temmuz PC/PS4/XB1)
Dört kişilik ekibinizle, üstümüze akın akın gelen uzaylıları yok etmeye çalıştığımız L4D tadında bir yapım bizlerle. Yeri geldiğinde ise A noktasından B noktasına gitmek gerçekten zorlaşıyor. Tabi buradaki yaratıklar birer zombi değiller. Daha gelişmiş vahşi uzaylı yaratıklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum