Tenet Filminin Yeni Vizyon Tarihleri Belli Oldu

Tüm Dünyadan sonra Amerika'da!

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan Tenet, pandemi sürecinden ciddi şekilde etkilenen filmlerden birisi oldu. Birkaç kez vizyon tarihi ertelenen film, son olarak takvimden kaldırılmış ve belirsiz bir sürece girmişti. Warner Bros. bu belirsizliği kısa tuttu ve Tenet'in yeni vizyon tarihlerini açıkladı. Film tahmin edildiği gibi farklı ülkelerde farklı zamanlarda vizyona girecek.

Yetmişi aşkın ülkede vizyona girecek olan Tenet, dünya genelinde 26 Ağustos itibariyle vizyona girmeye başlayacak. Film Kuzey Amerika'da ise 3 Eylül günü vizyona girecek. Stüdyo, filmin Çin vizyon tarihini ise henüz açıklamadı. Christopher Nolan'ın büyük umutlar beslenen son filmi bu kadar zorlu bir sürecin ardından gişede neler yapacak kestirmesi güç. Halen çok sayıda sinema salonu kapalı ve açık olan yerlerde tam kapasite hizmet veremiyor.

Bu noktadan sonra Tenet'in vizyonda çok uzun süre kalacağını düşünmüyorum. Bence Tenet, bir süre sonra HBO Max üzerinden yayınlanarak Warner Bros'a başka bir alanda büyük kitle sağlayabilir. Bakalım bir ay sonrası için belirlenen Tenet bu kez vizyona girmeyi başarabilecek mi? Yoksa Warner Bros hayatın biraz daha normal akışına döndüğü bir zamanda mı filmi vizyona sürmeye karar verecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum