Advertisement

Terminator: Dark Fate'in İlk Özeti Ortaya Çıktı, Filmden Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

Bu sefer olacak (gibi)

Terminator filmleri bir türlü serinin ilk iki filminin ardından hayranları memnun etmeyi başaramadı. Sürekli bir şeyler ya eksik kaldı ya da hiç olmadı. Son gelen gelişmeler ise bu durumu tersine çevirecek gibi duruyor. Ya da en azından öyle umuyoruz. James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği ve Tim Miller tarafından çekilen Terminator: Dark Fate'in ilk resmi özeti ve yeni fotoğrafları paylaşıldı.

CinemaCon esnasında paylaşılan özet çok fazla yeni bilgi içermiyor. Özet şu şekilde, "Sarah Connor (Linda Hamilton) ve T-800 (Arnold Schwarzenegger), Tim Miller'ın yönettiği Terminator Dark Fate ile birlikte ikonik rollerine geri dönüyorlar. Devrimsel film yapımcısı James Cameron ve David Ellison'un yapımcılığını üstlendiği film, Terminator 2: Judgement Day'in devamında geçen olayları ele alacak. Terminator: Dark Fate ayrıca Mackenzie Davis, Natalie Reyes, Gabriel Luna ve Diego Boneta'yı da kadrosunda barındırıyor." Filmle ilgili daha önce Arnold Schwarzenegger'in ilk izlenimlerini paylaşmıştık. Arnold, filmin bir kısmını izlemiş ve oldukça beğenmişti.

Filmden paylaşılan yeni fotoğraflarda ise benim favorim T-800'ün yeni imajı oldu. Arnold yaşlandıkça karizması da yükseliyor. Terminator: Dark Fate'in 1 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

terminatordarkfate1

terminatordarkfate2

terminatordarkfate3

terminatordarkfate4

terminatordarkfate6

terminatordarkfate5

YORUMLAR
Parolamı Unuttum