Tesla, Araçlarına Her Story Eklemek İçin Sam Barlow'a Sıfır Lira Önermiş

'Seni ünlü yapacağım'ın Teslacası

Her Story'nin yaratıcısı Sam Barlow, Twitter hesabından paylaştığı mesajla Tesla ile olan anısını anlattı. Tesla, Sam Barlow'a Her Story'i araçlarındaki oyun kütüphanesine eklemek istediğini söylemiş. Barlow ile Tesla arasında bu konuda bir anlaşma olamamış çünkü Tesla'nın planlarında Barlow'a ödeme yapmak yokmuş.

"Tesla bana ulaşarak araçlarına Her Story'i eklemek istediklerini söylediler. Lisans ve gereken mühendislik işlemleri için ne kadar ödeyeceklerini sordum - sıfır dediler, farkındalıkla yetinecekmişim".

Yani Tesla diyor ki sana oyunun için para ödemem, oyunun daha çok kişiye ulaşacak, daha ne istiyorsun? Seni ünlü yapacağım diyor yani Barlow'a :)

Peki Barlow'un böyle bir şeye ihtiyacı var mı? Sonuçta Her Story zaten başlı başına bir hit oyun, Barlow'un son oyunu Immortality'i de yine çok satan ve yine inanılmaz başarılı bir diğer oyun. "Tesla'ya mı kaldım?" diye düşünmesi gayet normal yani.

Üstelik görünüşe göre Tesla bu yaklaşımı diğer indie geliştiricilere karşı da sergilemiş. Barlow'un tweetine gelen cevaplardan biri Untitled Goose Game'in geliştiricisinden ve ona da aynı şekilde sıfır lira teklifi yapılmış.

Bir diğer cevap konuyu gayet iyi özetliyor aslında: "zenginler para harcayarak zengin olmuyor".

YORUMLAR
Parolamı Unuttum