Tetris Effect, Epic Games Store’a Özel Olarak PC’ye Geliyor

PC oyuncuları da mahrum kalmasın demişler:)

1980’lerden beri hayatımızın içinde Tetris. Belki yüzlerce farklı versiyonu yapıldı, onlarca farklı cihaza geldi. Ama en ufak bir bıkkınlık ifadesi görülmüyor anlaşıldığı kadarıyla. Yoksa halen ne diye yeni oyunlar gelip dursun, değil mi? Özlemle beklenen battle royale soslu versiyonu Tetris 99 ile gönüllere su serpmiş, Tetris Effect ise PS4’e özel olarak çıkmıştı. Ama pek yakında bu durum değişecek.

Oyunun geliştiricisi Enhance Games, Epic Games Store ile bir anlaşmaya vardıklarını ve oyunun 23 Temmuz’da PC’ye geleceğini duyurdu.


Oyunun PC versiyonu 4K grafiklerle (gerçekten gerek var mıydı acaba:)), geniş ekran desteğiyle ve fps kilidi olmadan geliyor. Ayrıca VR destekli olarak çıkacak. Bakalım PC oyuncuları tarafından da beğenilecek mi.

Ön siparişe açılan oyun normalde 69 TL gibi bir fiyatla geliyor, ama ön sipariş sürecinde 55 TL’ye almak mümkün. Eğer ön sipariş vermeye niyetlenenlerdenseniz oyunun Epic Games Store sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
17 Temmuz 2019 16:19

'Epic Games Store’a Özel Olan Tüm Oyunlar ve Süreleri' sayfasını sürekli güncel tutacağız demiştiniz ama uzun süredir güncellenmiyor.

Mert
ilke_kurtlutepe
17 Temmuz 2019 21:20

Şu anda güncel :)


sSnake
17 Temmuz 2019 14:45

Geçen gün Epic Blender Foundation'a 1.2 Milyon Dolar bağışlamıştı.

Parolamı Unuttum