Tetsuya Nomura, FF7 Remake'in Üçüncü Oyununun Hikayesini Tamamlamış

Hedeflenen tarih ise 2027

Final Fantasy 7 Rebirth'ün kreatif direktörü Tetsuya Nomura, FF7 Remake'in üçüncü ve final bölümünün hikayesini tamamlamış.

Final Fantasy 7 Remake Ultimania röportajında konuşan Nomura yakın zamanda seslendirme çalışmalarına başlayacaklarını söylerken, bir de orijinal oyunda olmayan "çok önemli bir şeyi" ekleme planlarından da bahsetmiş.

Röportajın çevirisini yapan Audrey, "Kitase kendisine oyuna eklenebilecek çok önemli bir şey fikri vermiş. Bu orijinal oyunda olmayan bir şey ve Nomura bunu nasıl sunabileceklerini düşünüyormuş. Eğer başarabilirlerse bunun çoğu kişiyi mutlu edeceklerini düşünüyorlar" diye özetlemiş konuşulanları.

"Kitase kaliteden ödün vermeyerek harika bir 3. Kısım sunmak istiyor. FF7 Rebirth'in verimli bir geliştirme süreci geçirmesinin sebebinin önceki oyunla aynı ekibi korumaları olduğunu söylüyor, 3. Kısımda da aynı ekip görev alacakmış." demiş Audrey.

Serinin yapımcısı Yoshinori Kitase, Rebirth'ün üç senede geliştirildiğini, bir senenin de DLC'ye adandığını söylemişti. 3. oyunu da aynı süre içinde geliştirmeyi umuyorlar. Bu da yeni oyunu 2027 yılında göreceğimiz anlamına geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum