Thanos, Fortnite'a Teşrif Etti! [Güncellendi]

Eldiven royale

Güncelleme: Fortnite sunucuları geri geldi ve biz de böylece Thanos'un yeteneklerini öğrenme şansını elde ettik.

Thanos haline dönüşen oyuncular 700 HP ve 300 Kalkan sahibi oluyorlar, ama sağlıkları yenilenmiyor. Ancak birilerini öldürdükçe kalkanınızın bir kısmını yenileyebiliyorsunuz.

Thanos ayrıca şu yeteneklere sahip:

 

  • Punch Combo – Ard arda yumruklarla düşmanlara veya binalara zarar veriyor.
  • Smash – Alan etkili zarar veriyor.
  • Beam – Eldivenden düşmanlara direkt zarar veren ışın gönderiyor.
  • Leap – Thanos havaya zıplıyor ve düşme zararı görmüyor.

 

Oyuncular Thanos'u indirmeyi başarırsa eldiven yere düşüyor ve eldiveni kapan oyuncu Thanos oluyor. Bu döngü bu şekilde devam ediyor. Ayrıca Thanos'un nerede olduğu haritadan da görülebiliyor. Epic Games oldukça dengeli bir mod hazırlamayı başarmış.

Haberin orijinalini aşağıda okuyabilirsiniz:

- o -

Thanos'u tüm görkemiyle beyazperdede seyredeli şunun şurasında iki hafta bile olmadı ama kendisi bu sefer de monitörlerimizi ziyaret etmeye geliyor. Avengers: Infinity War'un deli titanı Thanos bu hafta Fortnite'a misafir olacak!

Bugün (8 Mayıs Salı) başlayacak olan 'Infinity Gauntlet Limited Time Mashup' modunda Thanos'u da oynayabileceksiniz sevgili Oyungezerler. Sınırlı süreliğine oynanabilecek olan bu mod aslında standart Battle Royale modunun neredeyse aynısı ama haritanın bir yerinde gizlenmiş Sonsuzluk Eldiveni bulunuyor. Bu eldiveni bulup giydiğinizde ise bir anda Thanos'a dönüşüyorsunuz.

Henüz oyundaki Thanos'un güçlerinin ne olacağı belli değil. Epic Games'in kreatif direktörü Donald Mustard bu modun hem Fortnite, hem Avengers: Infinity War hayranları için inanılmaz otantik bir deneyim sağlayacağını söylüyor, buradan da eldivenle sahip olunan güçlerin oyun deneyimini tamamen bozacak derecede olmayacağı anlamını çıkarıyoruz. Yani eldiveni kapan bir anda maçı kazanmayacak ya da tüm maçı tamamen dengesiz hale getirmeyecek. Ama sonuçta ortada Thanos var, eldivenin yalnızca kozmetik ve azıcık güç kazandıran bir eşya olmayacağı da kesin. Dengeleme nasıl olacak gerçekten merak ediyorum.

Bu şimdiye kadar Fortnite'ta gördüğümüz en büyük crossover ve bu da bize oyunun geleceği hakkında ayrıca fikir veriyor. Video oyun dünyası artık büyük ölçüde ürününüzü doğru ve efektif biçimde pazarlama üzerine kurulu ve Fortnite'ın da attığı adımlarla bunu çok iyi başardığını söylemek lazım. İleride bu tür başka büyük isimlerle de birlikte çalışacakları gün gibi ortada.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum