The Art of Diablo Kitabından Yeni Diablo 4 Detayları Sızdı

Blizzcon gümbür gümbür geliyor

BlizzCon'a günler kala dedikodu kazanı harıl harıl kaynamaya başladı. Sabah saatlerinde sizler ile pek çok kez ismini duyduğumuz Overwatch 2 hakkındaki yeni detayları paylaştık. Bu kez de elimizde Diablo 4 ile ilgili çarpıcı yeni bilgiler bulunuyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta Alman bir dergi olan GameStar'ın sayfalarında The Art of Diablo isimli sanat kitabının reklamı ile karşılaşmıştık. "Diablo 1, Diablo 2, Diablo 3 ve Diablo 4'ten" içerikler barındırdığını iddia eden bu reklam, Diablo 4'ün varlığını kanıtlayan ilk ipucu olmuştu. 


Bugün ise bu sanat kitabının içerisindeki Diablo 4 içeriklerinin biri sızdırıldı. WeakAuras isimli Twitter hesabının paylaştığı sayfada Diablo tutkunlarının yakından tanıyacağı Lilith'in hikayesi bulunuyor. Satırlardaki "Lilith'in Diablo IV'teki versiyonu, eski günlerde ortaya çıkan Lilith'ten oldukça farklı" ifadeleri, karakterin oyunda olabileceğine işaret ediyor.

Lilith ilk kez Diablo 2'nin Pandemonium etkinliğinde ortaya çıkmıştı. O dönemlerde sadece Battle.net üzerinden oynanabilen bu etkinlikte hedefiniz minor boss'lardan üç adet anahtar toplamaktı. Bu anahtarlar ile birlikte Uber Tristram'a gidecek bir portal açabiliyordunuz. Anahtarlardan birini elinde tutan karakter ise Lilith'in ta kendisi idi.

Blizzcon 2019 epey hareketli geçecek gibi görünüyor. Bizimle Blizzcon heyecanını yaşamak için 1 Kasım gecesi sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
fast
28 Ekim 2019 18:14

Blizzcon bu sene oldukça hareketli geçecek ama bunun nedeninin Diablo olacağını pek sanmıyorum.

The Shadow
fast
30 Ekim 2019 09:48

Eğer bu sene Diablo odaklı olmazlarsa o Con'u başlarına yıkarlar. Geçen sene epeyce rezil oldular zaten.


Parolamı Unuttum