The Bard's Tale 4, Kickstarter'da

Brian Fargo önderliğindeki InXile boş durmuyor

Sizce de rol yapma oyunlarının şansı Kickstarter'da epey yüksek değil mi? Hedefine ulaşamayan RYO var mıdır acaba, varsa sevgili okurlarımızdan biri yorum bölümüne yazsın lütfen. Wasteland 2 ile Wasteland hayranlarının gönlünü kazanan ve Torment: Tides of Numenera’yı geliştirmekle meşgul InXile Entertainment'ın üzerinde çalıştığı bir oyun daha varmış: The Bard's Tale IV

The Bard's Tale serisiyle aranız pek iyi değilse o 4 kafanızı karıştırmış olmalı. "Ya 2000lerde çıkmış bir The Bard's Tale vardı da bu oyun neden 2. değil 4.? Aradaki oyunlar nerede?" diye soranlar için ufak bir açıklama geliyor. Interplay’in yayınladığı ilk The Bard's Tale, 1985'te çıkmış RYO türündeki bir DOS oyunuydu. Sonrasında 2. ve 3. oyunlar yayınlandı. Şimdi bu yeni oyunla hikaye 3. oyunun kaldığı yerden devam edecek. 2004'te çıkan The Bard's Tale ile alakalı olmayacak yani.

ccc83f7d428c0756125b538e882fea2d_original.jpg

Peki, oyuncuları nasıl bir oyun bekliyor? Unreal Engine 4 ile geliştirilen, çetin dövüşlerin ve bulmacaların olacağı, Galce müziklere sahip, kendi grubunuzu kurup ilerleyeceğiniz tek kişilik bir zindan keşfetme oyunu. Tarz olarak Legend of Grimrock ile Might and Magic serisine yakın olacağı söyleniyor. Ancak Legend of Grimrock gibi gerçek zamanlı değil, daha dinamik bir sıra tabanlı oynanışa sahip olacak. Şöyle ki, ekibinize komut verdiğiniz zaman anında harekete geçip saldırabilecekler.

The Bard's Tale IV'ünKickstarter sayfası çok daha fazla bilgi içeriyor. InXile oyun için 1 milyon 250 bin doları hedeflemiş ve erişilen miktar 800 bin doların üstünde şu an. Çok büyük ihtimal de hedefine ulaşacak. Yine de dilerseniz katkıda bulunabilirsiniz, InXile boş iş çıkaran bir firma değil elbet karşılığını alırsınız. Son olarak gelelim kötü habere. Oyun Ekim 2017'den önce çıkmayacak gibi. Umarız tarihi biraz olsun geriye alınır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum