The Batman Filminin Batmobile'i Görücüye Çıktı

Farklı bir havası var

Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği yeni Batman filminden ilk görseller gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha önceden Robert Pattinson'un Batman'ini görmüştük ve kostüm karışık yorumlar almıştı. Batman markasını beyaz perdede yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen The Batman filminden gelen son görüntüler ise filmin Batmobile tasarımını gösteriyor.

Batman ile özdeşleşen ve hayranların her Batman yapımında merakla beklediği Batmobile'in yeni sürümü ise oldukça farklı gözüküyor. Filmin yönetmeni Matt Reeves'in paylaştığı yeni Batmobile'in klasik bir havası var. Normalde Nolan üçlemesi, çizgi romanlar ve oyunlardan bildiğimiz Batmobile dönemin ötesinde ve oldukça teknolojik gözükürdü. Bu yeni nesil versiyonda ise modifiye edilmiş bir muscle car gibi gözüküyor. Muhtemelen Neal Adams'ın çizdiği Batman serilerinden ilham alınan araç hikayeye de uygun gözüküyor.

Batman filminde daha genç bir Bruce Wayne'i ve yeni yeni suçla savaşmaya başlayan bir Batman'i göreceğiz. Bu da aşırı teknoloji içeren bir Batmobile için henüz erken olduğunu işaret ediyor. Ayrıca filmin geçeceği dönemi de düşünecek olursak bu Batmobile filme oldukça uygun gözüküyor. Muhtemelen The Batman filminde Year One çizgi romanından da bolca esinlenme göreceğiz. DCEU'nun yeni Batman filmi 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum