The Batman Filminin Kötü Adamları Belli Olmaya Başlıyor

Robert Pattinson kim ya da kimlere karşı olacak?

DC Comics'in en önemli karakterlerinden birisi olan Batman için yeni bir dönem yaklaşıyor.  DC-WB ortaklığının Ben Affleck ile yaşadığı ayrılık sonrası tamamen yeniden yaratmaya karar verdiği Batman evreni, yönetmen Matt Reeves'e emanet edildi. Yeni Batman/Bruce Wayne için ise Twilight serisinin yıldızı Robert Pattinson seçildi. Yeni filmle birlikte beyaz perdede bambaşka bir Batman dönemi başlayacak.

Daha önce Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği The Batman filminde çok fazla sayıda Batman kötüsü görebileceğimiz haberleri ortaya çıkmıştı. Penguen bu kötüler arasında ilk sırada yer alıyordu. Ayrıca Riddler, Catwoman ve Mad Hatter'ın da filmde olması olasıydı. Yaklaşık yarım düzine Batman kötüsünün filmde olacağı büyük bir soru işaretiyle karşılanmıştı. Bu durum biraz daha açıklığa kavuşuyor gibi gözüküyor.


DiscussingFilm'in haberine göre stüdyo 30-40 yaş aralığında bir erkek oyuncu için arayışlara başlamış ve bu oyuncunun Two-Face'i canlandıracağı söyleniyor. Yine aynı kaynaktan gelen haberlere göre aranan bir diğer erkek oyuncu da 40-50 yaşlarında ve bu ismin de Mad Hatter'ı canlandırması bekleniyor. Tabii an itibariyle tüm bunlar söylentilerden ibaret. Warner Bros. henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Fakat hem Two-Face, hem Mad Hatter, hem de büyük olasılıkla Penguen'in filmde olacağını düşünürsek "yarım düzine Batman kötüsü" söylentisi doğru olacak gibi.

Ben Affleck tarafından tohumları atılan ve Matt Reeves tarafından hazırlanacak olan The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Robert Pattinson dışında herhangi bir oyuncu ise henüz açıklanmış değil. 

YORUMLAR
xlight007
14 Haziran 2019 13:55

mat reevesi tebrik ediyorum klişe sıkıcı origin filmi yapmaktansa gizemli dedektif filmi yapmasını çok sevdim zaten bu kadar çok düşman olmasının sebebi bu katili bulmak.

Parolamı Unuttum