Robert Pattinson Resmen Yeni Batman Oldu!

Artık hayırlı olsun demekten başka şansımız yok

Ufukta yeni bir Batman filmi var ve bu filmin ortaya çıkma süreci de oldukça kaotik oldu, ilk planlanan Batman filmi Ben Affleck'in yönetip oynayacağı bir filmdi, Affleck rolden ve DC'den ayrıldı. Projenin başına Matt Reeves getirildi, yeni bir senaryo oluşturuldu geriye sadece yeni Batman'i bulmak kaldı, aranan yeni Batman de belli oldu. 

Daha önce Twilight serisinden de hatırladığımız Robert Pattinson'un Batman olacağı uzun zamandır konuşuluyordu, artık iş resmiyete döküldü. Deadline'ın haberine göre stüdyo Robert Pattinson'u yeni Batman/Bruce Wayne olarak seçti ve Pattinson ile birlikte yeni bir Batman üçlemesi izleyeceğiz. Evet yanlış okumadınız, Matt Reeves'in yazıp yöneteceği yeni Batman filmi bir üçlemenin başlangıcı olacak ve Robert Pattinson bu üçlemenin yıldızı olacak. 


Yeni Batman filminin şimdilik adı The Batman ve gelen haberlere göre film Batman'in gençliğini konu alacak, hatta filmde yarım düzine Batman kötü karakteri göreceğimiz de dolaşan söylentiler arasında, Penguen bu kötü karakterler arasında adı en sık ve en eskiden beri geçen isimdi, Pattinson büyük bir rolün altına girdi, aktörlerin kariyerlerinde böyle roller genelde büyük önem taşır eğer Pattinson iyi bir Batman olmayı başarırsa ve tabii ki filmlerde beklentileri karşılarsa, İngiliz aktör çok uzun yıllar hafızlarda iyi bir yer edinir. 

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği The Batman'in 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin başrolünün de belli olmasıyla birlikte diğer oyuncularını da yakın zaman içerisinde öğreniriz, hatta yakın zaman içerisinde filmden bir poster de yayınlanabilir. Bakalım Robert Pattinson'un canlandıracağı Bruce Wayne/Batman, beklentileri karşılayabilecek mi? 

YORUMLAR
Walter o`Dim
2 Haziran 2019 10:16

Bu rolün hakkını verir . Tabi film ve yazılan karakter nasıl olacak o da önemli .

Mehmet
1 Haziran 2019 22:55

kötümser olmaya gerek yok. hic beklenmedik oyuncular, neler başardı simdiye kadar. heath ledger joker seçildiğinde tatava yapanlar utancından insan icine cıkamadılar. benim asıl merakım matt reeves bu işin altından kalkabilecek mi?

darktower
1 Haziran 2019 06:02

Konuyla pek alakası yok, Ama site tasarımınızı yenilemeniz çok güzel olmuş. Sadece kullanıcı hesap sayfası dışında halen HTTPS desteklerini eklemeyin lütfen. Birde bazı sayfalar halen aşırı yavaş yükleniyor. Bu sorun eski arayüzde de vardı.

starstruck616
1 Haziran 2019 01:51

çenesi batman'e benzemiyor abiiiiiiii,diyenlere burdan selam olsun.

Parolamı Unuttum