The Batman Yazarından Yeni Game of Thrones Dizisi Geliyor

Aegon’un Fethi

HBO yeni bir Game of Thrones yan dizisi daha hazırlıyor. HBO bu yeni dizi için Matt Reeve'in The Batman'inde görev yapan, devam filmi The Batman Part II'nin de eş yazarlarından Mattson Tomlin ile birlikte çalışıyor. Tomlin daha önce de çizgi roman uyarlaması BRZRKR ve aynı zamanda Netflix için yürütücülüğünü üstlendiği Terminator animasyon dizisini yazmıştı.

"Aegon's Conquest" yani Aegon'un Fethini anlatacak olan bu yeni dizi House of the Dragon'un doğrudan devamı diyebiliriz, Targaryen'in Westeros'u fethini konu alıyor. Hikaye Westeros kıtasını eşleri Rhaenys ve Visenya ve ejderhaları ile fetheten Aegon Targaryen'i anlatacak. Aegon Yedi Krallık'tan altısını sadece iki yıl içerisinde birleştirmeyi başarmıştı, bu işgale direnebilen tek krallık Dorne olmuştu.

Game of Thrones'tan bu yana pek çok yan dizinin ismi geçti, bazıları iptal oldu, bunlardan şimdilik sadece House of the Dragon'u izleyebildik. Bir diğer yan dizi olan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'ın da prodüksiyonu bu yıl başladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum