The Casting of Frank Stone'da Diğer Supermassive Oyunlarında Görmediğimiz Özellikler Olacak

Ufak bir tarz değişikliği

Supermassive Games'in Dead by Daylight evreninde geçecek yeni oyunu The Casting of Frank Stone, stüdyonun önceki oyunlarında görmediğimiz bazı yeni özelliklere sahip olacak.

Bu özelliklerden birinin adı Cutting Room Floor. Bu özellik ile hikayedeki önemli karar anlarına geri dönebilecek, farklı yolları deneyebilecek ve oralarda kaçırdığınız toplanabilirleri arayabileceksiniz. Bu özelliği normalde oyunu bir kez bitirdiğinizde açabiliyorsunuz, ama oyunun Deluxe Edition versiyonunu satın alanlar için baştan itibaren açık olacakmış.

Oyunun bir diğer özelliği Twitch entegrasyonu. Yayın yaparken oyunu oynuyorsanız izleyenler seçim sahnelerine oylamalarıyla katkı sunabilecekler. Oyunu oynayan kişinin ise bu kararlara karşı çıkma sayısı belli bir miktarla sınırlandırılmış olacak. Yani çoğunlukla izleyenlerin kararlarına saygı duymak zorunda olacaksınız.

Plunderer's Instinct adındaki bir diğer özellik ise kaçırdığınız Trinket Chest'lerin aurasını aydınlatacak. Bunu da oyunu bir kez tamamladığınızda açabileceksiniz, alternatif yolu ise oyun için ön sipariş vermiş olmak.

The Casting of Frank Stone 3 Eylül'de PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum