The Cuphead Show'un İlk Görüntüleri Paylaşıldı

İzlemek, oynamaktan daha kolay

2017 yılında yayınlanan ve sıradışı görselliğiyle büyük bir ilgi toplayan Cuphead oyunu yakın zamanda bir Netflix adaptasyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yaklaşık bir yıl önce duyurulan The Cuphead Show'dan ilk konsept çizimleri ve çizer yorumlarını Netflix, resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile izleyicilerinin beğenisine sundu. 1930'ların o kendine has çizgi tarzını yaşadığımız Cuphead oyunun ardından böylesine bir dizinin yolda olduğunu bilmek oldukça sevindirici.

Tıpkı klasik Temel Reis çizgi filmi gibi hayal gücünün sınırlarını zorlayan ve ufuk açan bir çizgi dizi bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Oyunda gördüğümüz karakterleri ve daha fazlasını bulacağımızı söylenen dizinin seslendirmen kadrosu da belli oldu. Tru Valentino ve Frank Todaro iki ana karakterimiz Cuphead ve Mugman'i seslendirecek. Joe Hanna, Elder Kttle'a sesiyle can verirken Grey DeLisle de Ms. Chalice olarak karşımıza çıkacak. Hikayenin kötü adamı olan Şeytan'ı ise Luke Millington seslendirecek. 

Şu an için resmi bir yayın tarihine sahip olmayan The Cuphead Show'un çalışmaları videoda da gözüktüğü üzere karantina sürecinde de devam etmiş. Yapımcılardan Cosmo Segurson'un "Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor." dediği dizi için beklentiler yükselmiş durumda. Çok uzun zamandır bu tarz animasyonlara rastlamıyoruz. Oyunun bu kadar beğenilme sebeplerinden en büyüğ de animasyon tarzıydı. Umarım dizi de en az oyun kadar bizi büyülemeyi başarır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum