The Day Before'un Oynanış Görüntüleri Bu Ay Geliyor

Mart ayında çıkış yapması bekleniyor

Steam tarihinin en çok istek listesine eklenen oyunu olan The Day Before, 1 Mart'ta çıkış yapacak. Yani en azından açıklamalar o yöndeydi... Çünkü geliştirici ekip Fntastic, uzun süredir sessizliğini koruyor. Biz kendi kendimize "bu sessizlik hayra alamet değil" derken, stüdyodan resmi açıklama geldi.

Fntastic'in kendi Discord kanalında kapsamlı şöyle bir açıklama yayınladı: "Oyunumuzun çıkışı ile ilgili haber bekleyişinin sona erdiğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Uzun süren değerlendirme ve tartışma süreçlerinin ardından, merakla beklediğiniz bilgileri paylaşmak için yeşil ışık aldık."

Bu ilginç mesaj içerisinde bahsi edilen "merakla beklenen bilgiler", oynanış görüntüleri ile cevaplanacak. Stüdyonun aynı açıklamasında belirttiğine göre bu ay içerisinde oyunun ham oynanış görüntülerini görme fırsatımız olacak. Bu kez pek çok sorumuza cevap alabileceğimize inanıyoruz.

Bununla birlikte, bu açıklamanın şahsen beni biraz huzursuz ettiğini belirtmem gerek. Tek bir fragman için bile yönetim katıyla "tartışmalar ve değerlendirmeler" yapılması, bence, oyunun henüz gidecek çok yolu olduğu anlamına geliyor. Aynı şekilde 1 Mart'ta çıkış yapacak bir oyunun pazarlama çalışmalarına hala başlanmamış olması da dikkat çekici.

Buna "sütten ağzı yanan, yoğurdu kaşıkla yermiş" vakası diyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum