The Division 2'nin Uplay Satışları İlk Oyunu Ona Katladı

PC satışları memnun edici

Ubisoft; The Division 2'nin orijinal oyunun PC satışlarına yetiştiğini belirtirken, konsol satışlarından memnun olmadıklarını da belirtti. Öte yandan bu PC satışları üzerinde önemli bir değişiklik gözlemleniyor. Bildiğiniz üzere Epic Store üzerinde satışa sunulan The Division 2, ilk oyunun Uplay üzerinden yapılan satış rakamlarını ona katladı.

Firma henüz detaylarını açıklamadığı bu rakamlara ek olarak season pass satışlarının da "rekor" kırdığını belirtti. İlk oyunun büyük satış rakamlarına yaklaşmaya başlayan The Division 2'nin Steam yerine Epic Store üzerinden satışa çıkması ise Uplay'e yaramış gibi görünüyor.

Division 1'in fiziksel satışlarının sadece yüzde 20'sine yetişebilen oyun, konsol satışlarının düşük olduğunu kanıtlar nitelikte. Bakalım Ubisoft, raid güncellemesi olacak Operation Dark Hours ile daha fazla oyuncuyu çekmeyi başarabilecek mi?

Buna ek olarak Ubisoft'un önümüzdeki sene içerisinde henüz duyurulmamış 3 AAA oyunu piyasaya süreceği de belirtildi.

YORUMLAR
Anravs
16 Mayıs 2019 15:52

Demek dertleri buydu.

mserhatsari
16 Mayıs 2019 15:36

Şu an Epic Store'da oyunu arattığımda sonuç çıkartmıyor kaldırılmış olabilir mi?

AvastYeScurvyDog
16 Mayıs 2019 15:10

Zaten boyle olacagi belli idi. Zaten bu sebep ile Ubisoft oyunlari sadece Uplay ve Epic Store'da satilacak bundan sonra ve tabiki Tencent'in iki firmada da hissesi olmasininda bence bunda etkisi var. Ama benim anladigim, insanlarin elinde secenek oldugu zaman Epic Store degil de diger secenek tercih ediliyor belli ki, diger secenek ne olur ise olsun. Tabi sececek secenek verildigi zaman.

SKYXEM
16 Mayıs 2019 15:08

Doğrusu indirime girdiğinde çevremdeki bir kaç kişiyi de ikna edip almayı düşünüyorum.

Parolamı Unuttum