Ubisoft Bir Yıl İçinde Henüz Duyurmadığı 3 AAA Oyun Çıkaracak

Biri Splinter Cell olsun bari

Ubisoft yayınlandı en son mali raporda önümüzdeki on iki ay içerisinde çıkarılacak olan dört yeni AAA oyundan söz etti. Bu oyunlardan birisinin Ghost Recon Breakpoint olduğu belli olmuştu, böylece geriye üç tane daha duyurulmamış oyun kalıyor.

Aslında bundan yaklaşık üç ay önce yayınlanan bir diğer mali raporda da yine bu bilinmeyen oyunlara dair cümleler sarf edilmişti. Burada anahtar kelime "henüz duyurulmamış", yani önceden duyurulmuş olan Beyond Good & Evil gibi oyunları bu listeden silebiliyoruz.

Geçen gün Ubisoft kreatif direktörlerinin 'güya şakalaşması' sonucunda ismi geçen Splinter Cell çok büyük bir ihtimalle bu yeni oyunlardan birisi. Söylentiler henüz duyurulmamış ikinci oyunun Watch_Dogs 3 olduğunu işaret ediyor. Üçüncü oyun için de çok büyük bir sürpriz beklememek lazım, Ubisoft'un bu saatten sonra yeni bir IP duyuracağını ve bu oyunun Nisan 2020'den önce çıkabileceğine ben pek ihtimal vermiyorum. Dolayısıyla listemizin son oyunu da büyük ihtimalle Assassin's Creed olacak.

Ubisoft 2019 yılında yeni bir Assassin's Creed görmeyeceğimizi söylemişti ama rapor zaten 2020 ortasına işaret ediyor. Dolayısıyla Viking temalı yeni Assassin's Creed de bu üç oyundan biri olabilir.

Bu üç oyun hangileri olursa olsun, Ubisoft'un E3 2019'da spotları üzerine çevirmeyi başaracağını düşünüyorum. Yine de bakalım beklenmedik bir sürprizle karşımıza çıkacaklar mı, Ubisoft'tan her şey beklenir :)

YORUMLAR
Ghost AssassiN
16 Mayıs 2019 18:42

Ubisoft'tan tek isteğim açık dünya olmayan, çizgisel, gizliliği ön planda fakat aksiyonu da olan, Blacklist'ten daha gelişmiş, 'hikaye odaklı' bir Splinter Cell oyunu.Bunu sadece splinter Cell olarak yazabilirdim ama Ubisoft'un son zamanlarındaki 'açık dünya-vasat oyun' sevdası yüzünden bu kadar detaylı yazmak zorunda kaldım.

tariknaroglu
Ghost AssassiN
16 Mayıs 2019 21:05

Ya şimdi far cry ayarında ama gizlilik ağırlığı daha fazla bir açık dünya oyunu olsa hikaye üzerinden ilerlemek isteyen ilerlese canın sıkılınca arada yan görevlerden biraz yapıp kafa dağıtmak fena mı olur


cavegamer3530
16 Mayıs 2019 15:54

Splinter cell prince of persia watch dogs

Anravs
16 Mayıs 2019 15:48

Splinter Cell gelirse ve bu kadar bekleyişten sonra aşırı kötü bir oyun olursa yapmamaları daha iyi aslında. Umarım gelir ve Ubisoft bize mükemmel bir oyun deneyimi sağlar.

Mr.S
16 Mayıs 2019 13:50

Skull & Bones ertelendi ama 2019 un bilinmeyen bir tarihine ertelendi yani bu sene çıkacak. Watch Dogs 3 de bu sene sonunda çıkar. Ubisoft sene sonlarında bir Assassin's Creed ya da Watch Dogs kesin çıkartıyor zaten. Beyond Good & Evil 2 nin betası 2019 sonuna kadar düzenlenmeyecek demişlerdi. O da 2020 1. ya da 2.çeyrekte çıkar. Ghost Recon Breakpoint zaten duyuruldu 2019 da çıkacak. Geriye duyurulmamış 2 AAA oyun kalıyor. Bunlardan birinin Assassin's Creed olduğunu düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar Assassin's Creed oyunları hep sene sonu çıktı. Ayrıca 2020 sonunda yeni nesil konsollar çıkacak büyük ihtimalle. Ubisoft yeni nesile girişi Assassin's Creed ile yapacaktır. Avatar zaten duyuruldu. O da ancak 2021 de çıkar. Duyurulmamış 2 AA oyun için geriye Far Cry 6, Splinter Cell ve For Honor 2 kalıyor. Far Cry 6 için çok erken olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle diğer 2 oyun Splinter Cell ve For Honor 2.

Mr.S
16 Mayıs 2019 13:26

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum