The Division Çıktıktan Sonra Oyuna Neler Gelecek?

Önümüzdeki bir yıla bakıyoruz

Gerek grafikleriyle, gerekse de Ubisoft oyunu olmasıyla çokça tartışılan, yazılan, çizilen The Division artık çıkışını yapmaya hazırlanıyor.

Kapalı ve açık betalarıyla oyuncuların kafalarında birtakım izlenimler oluşturmaya başlayan The Division için şimdilik en büyük soru işaret oyunu bitirdiğimizde bizi sürükleyecek bir içeriğin olup olmayacağı ve oyunun nasıl destekleneceği. Oyunun Season Pass detayları daha önceden açıklanmıştı. Bu kez ücretli/ücretsiz tüm içerikler için bilgi verildi.

Aşağıdan izleyebileceğiniz video içerisinde önümüzdeki bir yıl boyunca oyuna gelecek içeriklere değiniliyor. İlk olarak nisan ayında Incursion adlı oyun sonu aktivitesi ücretsiz bir güncellemeyle gelecek. Bununla birlikte grup arasında eşya takas etme sistemi de getirilecek. Mayıs ayında da Dark Zone yeni özelliklere kavuşacak ve yeni bir Incursion daha eklenecek.

Oyuncuları haziran ayı, yaz ve kış mevsimlerinde sırasıyla Underground, Survival ve Last Stand genişleme paketleri bekliyor olacak. Tüm bu içeriklerin haricinde MMO'larda görmeye alıştığımız, oyunu güncel tutmak için ufak tefek eklentiler de yapılacak.

The Division 8 Mart'ta, yani sadece birkaç gün sonra PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da boy gösterecek.

The Division Beta İnceleme

YORUMLAR
Parolamı Unuttum