The Division Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Ubisoft bari bunu batırmasa

Ubisoft'un The Divison oyununu beyaz perdeye taşıyacak yönetmen belli oldu.

Başrollerini Jake Gyllenhaal'un  ve Jessica Chastain'in paylaşacağı filmin yönetmenliğini Stephen Gaghan'ın yapacağı Ubisoft tarafından açıklandı.

2001 yılında Traffic ile En İyi Senaryo dalında Oscar kazanan Gaghan, 2006 yılında da yazıp yönettiği Syriana filmi ile En İyi Orjinal Senaryo dalında Oscar'a aday olmuştu. Her ne kadar senaryo yazma işinde oldukça başarılı bir özgeçmişe sahip olsa da kendisi aynı zamanda Call of Duty: Ghosts oyununun senaryosunu da yazmıştı.

Gaghan yaptığı açıklamada Ubisoft ile çalışacağı için oldukça heyecanlı olduğunu ve Ubisof'un yarattığı post-apokaliptik öncesi Manhattan dünyasını överek bunun; oyunun muazzam bir başarıya ulaşmasında büyük bir paya sahip olduğunu söyledi. Ayrıca sürükleyici, olasılıklarla dolu, garip bir şekilde harika ama bir o kadar da tanıdık diyerek The Division'ın sahip olduğu dünyayı öve öve bitiremedi.

Şahsen yönetmenin The Divison'ı oynadığı pek zannetmiyorum fakat ödüllü bir senaryo yazarı olması ve başrol oyuncularının kalitesi beni heyecanlandırmıyor değil ama Assassin's Creed filminden sonra iki kere düşünmekte fayda var. Call of Duty macerasını bir kenara bırakırsak kendisinin aksiyon türünde başka yazdığı veya yönettiği bir yapım yok. Açıkçası saçma bir aksiyon filmi yerine aksiyonu arka planına alan bir dram filminin The Division'a daha çok gideceğini düşünüyorum. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum