The Dust, I, the Inquisitor'ın Oynanış Videosunu Paylaştı

Engizisyona hoş geldiniz

"Tanrı bize, bize karşı günah işleyenleri affetmeme gücü versin." Oyunun basın açıklaması tam olarak da bu cümleyle başlıyor. Polonyalı geliştirici The Dust, Polonyalı yazar Jacek Piekara'nın popüler fantastik roman serisine dayanan oyunu I, the Inquisitor'ın ilk oynanış videosunu paylaştı.

Oyun için The Sinking City ile The Plague Tale: Innocence karışımı, ama Witcher benzeri bir hikayeyi karanlık rönesans döneminde anlatan bir oyun deniyor. Oyun 3. şahıs perspektifinden oynanacak, hikaye odaklı olacak, ahlaki çizgileri bulanıklaştıran seçimler sunacak ve işin içine doğaüstü güçler de girecek. Güzel bir karışım anlayacağınız.

Oyun 1500'lerde geçen alternatif bir fantastik hikaye anlatıyor. Bu alternatif geçmişte İsa haca gerildiğinde ölmemiş, aksine hacdan kurtulmuş ve kendisine inanmayanlara karşı kanlı bir intikam yolculuğuna çıkmış. Bundan yüzlerce yıl sonra ise yobaz Engizisiyoncular Avrupa'yı esir alan, kana susamış Kilise'nin inancını zorla kabul ettirmek için adeta bir ordu haline gelmişler. Biz de o Engizisyonculardan birini canlandıracağız oyunda.

I, the Inquisitor'ın Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum