The Elder Scrolls 6’nın Yapım Aşamasında Olduğu Doğrulandı!

Macera devam edecek amaaa…

Bethesda’nın bu yılki E3 konferansında belki de en çok merak edilen konulardan birisi “TES 6 gelecek mi?” idi. Fakat gelin görün ki onun yerine duyurulan Skyrim’in Remastered hali oldu.

Ancak Bethesda yönetiminden Todd Howard verdiği bir röportajda firmanın TES 6 üzerinde çalıştığını resmen açıkladı. Bununla birlikte projenin çok büyük olduğunu ve oyuncuların uzun süre beklemesi gerektiğini ekledi sözlerine.

E3 gibi fuarlar hayranlarımıza ‘Evet, tabii ki The Elder Scrolls 6 üzerinde çalışıyoruz. Bu sevdiğimiz bir şey,’ demek için harika bir an. Ama, anlıyorsunuz ya… söylediklerimi dikkatli seçmeliyim… TES 6’yı görmemize daha çok var. […] Oturup size oyunun nasıl olacağını açıklayabilirim. Ama siz de bana, ‘Bu kulağa şu anda sahip olduğunuz teknolojiyle yapılamazmış gibi geliyor. Yapımı ne kadar sürecek?’ diye sorarsınız.

Anlayacağınız ekibin kafasında cidden  büyük bir şeyler var. Belki de VR’la alakalı bir yapım bile olabilir bu. Howard bunun yanı sıra Bethesda’nın 2 farklı proje üzerinde daha çalıştığını ve ikisinin de TES 6’dan önce çıkacağını belirtti. Sizin anlayacağınız 2018’den öncesine umutlanmamakta fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum