The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, Mod Uyumluluğunu Bozacak

Güncelleme yapmadan önce kontrol edin

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Eğer PC'de Skyrim Special Edition sahibiyseniz oyununuzu bu yeni versiyona da ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz. Ancak bunu yapmadan önce düşünmenizde fayda var, çünkü Skyrim Script Extender (SKSE) geliştiricilerine göre bu yeni versiyon varolan çok sayıda mod ile uyumluluğu bozacak.

Anniversary Edition güncellemesi ile Bethesda Skyrim'in 64-bit versiyonunu oluşturmak için kullandığı compiler programını Visual Studio 2015'ten Visual Studio 2019'a yükseltmiş durumda. Bu da mod yapımcılarının fonksiyon bulmak ve kanca (hook) yazmak için modlarını baştan sona kontrol edip güncellemelerini gerektirecek. Bu yüzden Anniversary Edition çıktıktan sonra belirsiz bir süreliğine mod camiasının önemli derecede sorun yaşayacağını belirtmiş SKSE geliştiricisi extrwi.

Muhtemelen sadece görsellerde değişiklik yapan HD Texture Pack gibi modlar çalışırken, Tam Çevrim ve yeni mekanikler, eşyalar vs ekleyen modlar bozulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum