The Eternals Filminde Genç Bir Thanos Görebiliriz

En meşhur Titan

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk üç aşamasına "Infinity Saga" adı verildi ve bu dönemin asıl kötü adamı olan Thanos büyük bir beğeni topladı. Ancak Avengers: Endgame filminin ardından Thanos'un ve bazı diğer MCU karakterlerinin evrendeki varlığı bitti diye düşünüyorduk. Görünüşe göre Marvel Stüdyolarının Thanos ile işi henüz bitmemiş. Evrenin geçmişine ışık tutacak olan The Eternals filminde Thanos'u görebiliriz.

Thanos'un Eternals filminde gözükebileceği iddiası ise oldukça önemli bir isimden geldi. Çizgi romanlarda Thanos'un yaratıcısı olan ve Infinity War çizgi romanını da yazmış olan Jim Starlin, "Anladığım kadarıyla senaryo henüz tamamlanmadı. Ancak filmi çoktan duyurdular bile. Bence The Eternals'ın bir noktasında genç bir Thanos gözükecek. Bunu bir yerde okuduğumu hatırlıyorum." diyerek en meşhur Titan'ın da filmde bir şekilde yer alacağını söyledi.

Aslında Jim Starlin'in yazdığı Infinity Saga, MCU'da gördüğümüzden epey farklıydı. Infinity Gauntlet ile başlayan dönem, Infinity War ile devam etmiş ve son olarak Infinity Crusade ile son bulmuştu. Bu uzun dönemde Marvel'ın bir numarası olan Starlin sadece Thanos değil, Gamora, Drax, Korvac ve Shang-Chi gibi karakterleri de ortaya çıkaran isimdi. 

Her ne kadar Eternals, büyük usta Jack Kirby tarafından ortaya çıkarılmış olsa da zaman içerisinde çok sayıda farklı yazar da bu döneme ışık tutmuştu. Jim Starlin de yarattığı Uranos ve Thanos karakterleriyle bu mirasın genişlemesine katkıda bulunmuştu. O yüzden gelen bu açıklama ile birlikte çok büyük olasılıkla filmde Thanos'un gençliğini de göreceğiz. The Eternals'ın 12 Şubat 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum