The Eternals Filminin Çekimleri Senaryo Tamamlanmadan Başlamış

Yolda artık ne denk gelirse

Tam Covid-19 salgını öncesinde Marvel Stüdyoları yeni filmlerinden birisi olan The Eternals için hazırlıklara başlamış ve filmin bazı sahnelerinin çekimlerini tamamlamıştı. Sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle çekim tarihi Şubat 2020'den belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Eternals'ın bu kadar hızlı bir şekilde çekimlere başlamasının değişik bir nedeni varmış.

Gelen haberlere göre filmin çekimlerine başlanıldığı sırada henüz senaryo tamamlanmamış ve çekimlerin başlaması oldukça aceleye getirilmiş. 

Aslında bu kadar plansız hareket etmek Marvel Stüdyolarının pek yaptığı bir iş değil. Lakin ilerleyen dönemlerde takvimin epey sıkışacağını bilen yöneticiler böyle bir yol izlemekten başka bir yol bulamamışlar. Çünkü Şubat ayında başlayacak çekimlerin Kasım ayındaki vizyon tarihine yetişmesi gerekiyordu. Şu an için Eternals'ın yeni vizyon tarihi 12 Şubat 2021, ondan boşalan 6 Kasım'a ise Black Widow filmi yerleştirildi. Bu salgın nedeniyle en azından Eternals filmi çekimlere başladığı zaman ellerinde bitmiş bir senaryo olacak.

Şu an için filmde çekimler devam edemese de görsel efekt işleri uzaktan yapılmaya devam ediyor, durum ne olursa olsun MCU'yu yolundan çıkarmak imkansız gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum