The Evil Within 2'den "Hayatta Kalma" Temalı Yeni Bir Fragman Çıktı

Bu sefer aksiyonu daha bir bol gibi gözüküyor hem de.

 Tango Gameworks'ün geliştirici koltuğunda oturduğu ve Bethesda'nın da dağıtıcılığını üstlendiği The Evil Within 2'den "Survival" isimli yeni bir video geldi. Video hayatta kalma üzerine gibi gözükse de daha çok oyunun aksiyon sahneleriyle bezenmiş gibi.

Hikayede ana karakterimiz Dedektif Sebastian Castellanos'un kızını kurtarmak için kötü bir organizasyon olan MOBIUS ile çalışmak zorunda kalması konu alınıyor diyebiliriz, ancak oyunun asıl hikayesi tabii ki biz oynadıkça ortaya çıkacak.

> The Evil Within 2'nin Yeni Oynanış Görüntüleri

PlayStation 4'ün resmi kanallarından paylaşılan "Survival" isimli fragman görsel olarak öne çıkmasa da güçlü atmosferiyle yine başarılı bir korku oyunu oynayacağımızı önden haber veriyor gibi gözüküyor. 

The Evil Within 2, Xbox One X'in 4K çözünürlük destekli oyunları arasında da yer alıyor. Oyunla ilgili bizi şu an için endişeye düşüren tek detay, korku oyunlarının efsanevi ismi (ve ilk oyunda da yönetmenlik koltuğunda oturan) Shinji Mikami'nin yerini John Johanas'a bırakmış olması. Ancak Johanas da bu türe ve The Evil Within'e yabancı bir isim değil neyse ki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum