The Falcon and The Winter Soldier Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

Disney+ gümbür gümbür geliyor

Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni'nin büyük bir bölümü sona erdi, yeni bir dönem bizleri bekliyor. Bu yeni dönemde sadece filmler değil, diziler de karşımıza çıkacak. Disney'in yeni yayın servisi olan Disney+'da yayınlanacak olan The Falcon and The Winter Soldier dizisi de bu dizilerden birisi. Winter Soldier ile Falcon'un maceralarını anlatacak olan dizinin yönetmenliğine Kari Skogland getirildi. 

Loki, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier ve Hawkeye dizisi şu an için kesin olarak yayınlanacak diziler konumunda. Daha önce Loki dizisine senaristi olarak Rick and Morty'de de yazarlık yapmış olan Michael Waldron'un atandığını öğrenmiştik. WandaVision dizisi de Captain Marvel yazarlarından Jac Schaeffer'e emanet edilmişti. Falcon ve Winter Soldier'ın maceralarını ise daha önce Walking Dead, The Handmaid's Tale ve House of Cards gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olan Kari Skogland yönetecek. Deadline'ın özel haberine göre 6 bölümlük dizinin tamamı Skogland tarafından çekilecek.

Disney+ Kasım yayın hayatına başlayacak, açılış dönemi dizileri oldukça iddialı gözüküyor. The Falcon and The Winter Soldier ise açılış dönemi dizilerinden birisi değil, dizinin 2020 yılının Ağustos ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum