The Flash Filmi, Flashpoint Hikayesinde Büyük Değişikliklere Gidecek

Dünyanın sonunu bu kez WB getirecek!

DC'nin beyaz perdedeki geleceğinde kilit bir rol oynayan Flash filmi, her şeye yeniden başlayabilmek adına DC adına son bir çıkış kapısı. Çizgi romanlardaki Flashpoint hikayesini işleyecek olan film, beyaz perdeye uyarlanırken çoğu ekonomik sebeplerden olmak üzere çeşitli senaryo değişikliklerine uğrayacakmış. Orijinal hikayede Flashpoint öncesi dünyanın son durumunda Aquaman ile Wonder Woman arasındaki çatışma kilit rol oynuyordu.

Aslında çıkan Michael Keaton/Batman haberleriyle birlikte orijinale yakın bir hikaye göreceğimizi düşünmüştük. Ancak stüdyonun değişiklik yapmak için haklı sebepleri var. Amazonlar ile Atlantis halkı arasındaki savaşın dünyayı yok olmanın eşiğine getirmesi ve Flash'ın Batman'in de yardımıyla dünyayı eski haline getirmesi Geoff Johns'un yazdığı hikayenin ana noktalarından birisiydi. Ancak mevcut DCEU'da hem Aquaman hem de Wonder Woman için büyük planları olan WB, Flash filminde bu iki karakteri de kullanmak istemiyor.

Bu kararın arkasındaki en büyük sebep hem Gal Gadot hem de Jason Momoa'nın filmde yer almasıyla bütçenin çok fazla artacak olması. Ayrıca bu iki oyuncuyla da filmlik sözleşmeler yapan stüdyo iki karakteri de solo filmlerde kullanmak istiyor. Yani Flash filminde yer alarak bir film az çıkarmak pek işlerine gelmiyor. Özellikle Aquaman'in gişe başarısı düşünülünce bu karar pek de mantıksız sayılmaz. 2 Haziran 2022'de vizyona girecek olan The Flash filminde bakalım dünyanın sonu nasıl gelecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum