The Flash Filminden İlk Supergirl Fotoğrafı Geldi

Ne yapın ne edin DCEU'yu kurtarın

DC Sinematik Evreni büyük hayal kırıklıklarının ardından yeniden ayağa kalkmaya hazırlanıyor. Hem bir çıkış filmi olarak hem de evreni yeniden başlatacak film olarak The Flash seçildi. Flashpoint hikayesini izleyeceğimiz filmde Flash dışında da çok sayıda DC karakteri karşımıza çıkacak. Bunlardan birisi de Supergirl, Sasha Calle'nin canlandıracağı karakterden kostümlü ilk fotoğrafı gördük. 

Çizgi romanlardaki Flashpoint hikayesinde Superman'in çok ayrı bir rolü vardı, Henry Cavill muhtemelen filmde yer almayacağı için Flash filminin Kryptonlu boşluğunu Supergirl dolduracak. Sasha'nın giydiği kostümde şahane bir detay daha var. 2014 yılında Tom Taylor'un yarattığı yeni Supergirl Lara Lane Kent'in kostümüne çok benziyor. Bütün DCEU boyunca Lois Lane'in "anahtar" olduğunu öğrendikten sonra Clark/Lois çiftinin kızını filmde görmek gerçekten güzel bir detay olur.

Sasha Calle'nin hangi Supergirl'ü canlandırdığını bilmiyoruz. Injustice evreninde karşımıza çıkan Lara belki de alternatif bir evrende "kötü Superman" karşısındaki en büyük umut olabilir. Hatta Flash'ın olası her şeyi yeniden başlatmasının ardından kendisini asıl DCEU içerisinde de rol alırken görebiliriz. Ya da DC/WB ortaklığı sadece kostümü beğendiği için böyle bir yola gitmiştir. Bu soruların cevabını 4 Kasım 2022'de vizyona girecek The Flash filmi ile birlikte bulacağız. 


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum