The Game Awards'ta Silent Hills'in Gösterileceği Konuşuluyor

Sonunda s var, dikkatinizi çekerim

Şurası belli oldu ki yeni Silent Hill oyununu resmi olarak duymadığımız sürece söylentilerin ardı arkası kesilmeyecek. PlayStation 5'in duyurusuna kadar geçen süreçte çeşitli etkinliklerde PlayStation 5'e özel olarak geliştirildiği söylenen yeni Silent Hill oyununu görmeyi bekledik, ama umutlarımız hep boş çıktı. Ancak bu seferki iddia işi farklı bir noktaya taşıyor, çünkü The Game Awards'ta Silent Hills'i göreceğimizi söylüyor.

Silent Hills. Hani şu Kojima'nın korku oyunu. Hani P.T. isminde, şimdiden kült olmuş demonun oyunu. 2012 yılında PlayStation 4 için Kojima Productions tarafından geliştirilmeye başlanan ve 2015'te iptal edilen oyun. İnanması güç, değil mi?

İddianın sahibi yeni God of War oyununu da önceden haber veren, Moore's Law is Dead'den Tom.

"Bu bilgilerden bazıları mutlak gizlilik koşuluyla verilmişti, ama şimdi diğer kaynaklarımdan da aynı şeyi duyuyorum. Bunları söyleyen çok sayıda kaynak olduğuna göre artık ben de söyleyebilirim. Silent Hills? Bu neredeyse tamamen teyit edildi, 'neredeyse tamamen' diyorum çünkü hala oyun üzerinde çalışan biriyle konuşmadım - ama şurası teyit edildi ki Kojima'yı bu oyun üzerinde çalışmaya ikna etmişler. Oyunun The Game Awards'ta gösterilme ihtimali var. Şimdi gösterseler de, göstermeseler de bunun üzerinde çalıştıkları şey olduğunu biliyorum" diyor Tom.

Bu söylenti de doğru ya da yanlış çıkabilir, sonuçta bunları teyit etmek zaten mümkün değil. Yine de insan umutlanıyor işte, paylaşmasak olmaz :) Şunun şurasında TGA'ya ne kaldı ki zaten?

YORUMLAR
Kaan
2 Aralık 2020 05:37

Eğer gerçekse Konami elindeki IP'yi Sony'e vermiş demektir. Kojima projedeyse Konami ile Kojima'nın arası düzelmiş demektir. Belki Castlevania'yıda sony'e verirler. Konami'nin kendi yapacağı yok bari sony yapsın 

Feyling
1 Aralık 2020 13:13

TGA'da Elden Ring göstermezlerse human effigy'mi kesicem

Parolamı Unuttum