The Great Ace Attorney Chronicles, 27 Temmuz’da Geliyor

Resmi duyuru en sonunda geldi

Geçtiğimiz aylarda, Tayvan Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından listelenen yeni oyunlar arasında The Great Ace Attorney Chronicles’ın da yer aldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Daha önce Nintendo 3DS için çıkış yapan 2 Great Ace Attorney oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren paket için resmi duyuru sonunda geldi, çıkış tarihi de belli oldu.

Ace Attorney ve The Great Ace Attorney serilerinin yönetmeni Shu Takumi tarafından sunulan duyuru videosunda hem oyundan bazı görüntülere yer verilmiş hem de bazı bilgiler paylaışmış durumda. Pakette 2015 yılında çıkan The Great Ace Attorney: Adventures ve 2017 yılında çıkan The Great Ace Attorney 2: Resolve yer alıyor. Ayrıca tamamen yeni bir hikâye içerdiği de belirtiliyor. Toplamda 50 saatlik bir oyun süresinden bahsedilmekte.

Ön sipariş verenler veya oyunun çıkışının hemen ardından satın alanlar, “From the Vault” ek paketine de sahip olabilecekler. Daha fazla detay için oyunun resmi sitesine göz atabilirsiniz. Videoda da belirtildiği üzere The Great Ace Attorney Chronicles, Switch, PS4 ve PC (Steam) için 27 Temmuz’da çıkış yapacak. Ryunosuke Naruhodo, Susato Mikotoba, Herlock Sholmes ve Iris Wilson ile buluşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum