The Initiative’in Üzerinde Çalıştığı Oyun Perfect Dark Olabilir

Grubb, “en azından o evrende geçen bir oyun” diyor

Dün Microsoft’un The Initiative bünyesine önemli isimleri dahil ettiği ile ilgili bir haber paylaşmış ve bu stüdyonun önümüzdeki dönemde dikkat çekici yapımlarla karşımıza çıkmaya hazırlandığına işaret etmiştik. Şimdiki haberimiz ise bu konuda ileri sürülen bir iddia hakkında.

Kinda Funny Games Twitch yayınına katılan Jeff Grubb, Phil Spencer’ın The Initiative ile ilgili olarak attığı mesajdan sonra bahsedilen ismin Perfect Dark olduğunu ileri sürdü. Sohbete katılanlar tarafından bunun 3. şahıs görünümlü bir Perfect Dark olup olmadığına ilişkin görüşünün sorulması üzerine de olumlu karşılık verdi. Programın sunucularından Andrea, Microsoft’un Perfect Dark için yüzlerce milyon doları harcamayı isteyip istemeyeceğini sorguladığı, bunu riski yüksek bir kumar olarak değerlendirdiği yorumu üzerine de Grubb, Microsoft’un bu konuya odaklandığını, bahse konu oyunun kesinlikle Perfect Dark olduğunu belirtti.

Sonrasında Twitter üzerinden bir takipçisi bunun teyit edilmiş bir bilgi olup olmadığını sorunca da Grubb verdiği cevapta oyunun Perfect Dark olmasa bile o evrende geçen bir oyun olduğunu söyledi.

Perfect Dark’ın geri dönüşü ile ilgili iddialar geçtiğimiz yıldan beri gündemde. Oyunun 3. Şahıs görünümlü olacağı da geçen yıl paylaşılan iddialar arasındaydı.

Geçtiğimiz ay da Perfect Dark ile ilgili bir haber aktarmıştık sizlere. Perfect Dark ve Fable için Twitter hesaplarının alındığının fark edilmesi üzerine Aaron Greenberg, iddialara yanıt vermiş; bu oyunlara ait Twitter hesaplarının yıllardır pasif olarak bekleyen hesaplar olduğunu ve ellerindeki IP’lerin sosyal hesaplarını garanti altına almak için izledikleri standart bir prosedür olduğunu söylemişti. Lakin, sonrasında Fable için bir duyuru geldiğini gördük. Dolayısıyla Perfect Dark için de benzer bir duyurunun gelmesi sürpriz olmaz.

İddialarla ilgili Microsoft cephesinden bir açıklama gelecek mi, bekleyip görelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum