The King's Man Filminden İlk Fragman ve Poster Yayınlandı

Gizli Servis'in geçmişine yolculuk

2014 yılında vizyona giren Kingsman: The Secret Service filmiyle birlikte yeni bir ajan filmi serisinin başlangıcına tanıklık ettik. 2017 yılında vizyona giren The Golden Circle ile devam eden hikaye bu sefer hikayeyi geçmişe tanımaya hazırlanıyor. Kingsman teşkilatının ilk yıllarını koonu alacak olan filmde ilk iki filmin yıldızı Eggsy karakteri yer almayacak. Diğer filmlerde olduğu gibi yine Matthew Vaughn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin ilk fragmanı ve posteri de yayınlandı. 

Filmin resmi senaryo özeti ise şu şekilde; "Tarihin en kötü tiranlarının yer aldığı bir dönemde suç dehaları milyonlarca insanı ortadan kaldıracak bir savaş planı hazırlıyorlardı. Bir adam zamana karşı da yarışarak onları durdurmak zorundaydı. Matthew Vaughn tarafından çekilen ilk bağımsız istihbarat teşkilatı The King's Man'in orijinini keşfetmeye hazırlanın." 

18 Eylül'de vizyona girecek olan The King's Man kadrosunda Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander, Charles Dance, Rhys Ifans ve Aaron Taylor-Johnson gibi isimler de yer alıyor. Fragmanı ve posteriyle hayranlarını heyecanlandıran film bakalım yeni Disney/Fox birlikteliği altında da başarılı olacak mı? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum