The Lab'in Son Güncellemesinde Half-Life VR'ın Kaynak Kodları Ortaya Çıktı

Hadi bakalım

Valve'ın Half-Life VR üzerinde çalışıp çalışmadığı hala bir netlik kazanmamış olsa da yıllardır süregelen iddialar, ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözünü bizlere sürekli hatırlatıyor. Sadece iddialar ve ufak bilgi kırıntıları ile yetindiğimiz Half-Life VR efsanesi, görünüşe göre gerçekliğe dönüşmeye hazırlanıyor.

Valve News Network'ten tanıdığımız Tyler McVicker, son videosunda firmanın VR oyunu olan The Lab'e gelen güncellemenin içerisinde ilginç kaynak kodları keşfetmiş. McVicker, veri madenciliği yaparak "Codename: Shooter" isimli bir oyunun kaynak kodlarını keşfetmeyi başarmış.


McVicker'ın iddialarına göre bu kaynak kodu Half-Life VR'ın ilk prototipine ait zira oyun, City 17'nin holografik bir versiyonunda geçiyor. Strider'lar ve Combine askerleri gibi seriden tanıdığımız düşmanların dalga dalga üzerimize geleceği oyunda ufak bulmacaların bulunacağı da iddia ediliyor.

Tabi hemen umutlanmamak gerek zira kaynak kodu şimdilik birkaç bölüme işaret ediyor. Bununla birlikte önemsiz bir güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor olması, Valve'ın vazgeçmiş olabileceği fikirlerden birinin araya karışmasından kaynaklanıyor olabilir.

Buradan McVicker'ın videosuna ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum