The Last Guardian'dan Yeni Oynanış Videosu Ve Detaylar

Sabreden derviş...

Çıktığı günü bayram ilan edeceğimiz kadar bizleri bekleten The Last Guardian’dan uzun zaman sonra yeni içerikler geldi.

The Last Guardian yıllar sonra E3 2015’te yeniden PlayStation 4 için duyurulmuş, ilk oynanış videosu gösterilmiş ve 2016 çıkış tarihini almıştı. O tarihten sonra ilk defa bu yapıma dair elimize yeni bir şeyler geçebildi.

Bir sonraki E3’e günler kala paylaşılan bu içerikler IGN ve Edge’den gelme. Edge yeni sayısında kapak yaptığı The Last Guardian’ı oynama şansına erişip oyun hakkında bir şeyler karaladı. IGN de aynı şekilde oyunun açılış sekansını oynayabildi ve üstüne oynanış videosuyla birlikte oyunun yaratıcısı Fumito Ueda ile yaptığı röportajı yayınladı.

Elimize geçen bilgilere göre The Last Guardian’ın oynanış mantığı tahmin edildiği üzere büyük çoğunlukla Trico üzerine kurulu. Diğer oyunlardaki gibi sevecen bir dost olmaktan uzak olan Trico kendine özgü bir ruha sahip olacak. Özellikle oyunun başlarında Trico’ya istediğimizi yaptırmakta bir hayli zorlanacağız. Fakat yine de aramızda güvene dayalı bir dostluk olacak. Oyunda ilerledikçe Trico’ya istediklerimizi daha rahat yaptırabileceğiz.

Oyundaki bulmacalar da Trico ile olan bağ üzerine ilerleyecek. İkili birçok engeli aralarındaki koordineli ilişkiyle aşmaya çalışacak. Edge’in bahsettiği mekaniklerden biriyse Trico’nun kuyruğundan çıkardığı kırmızı ışını ana karaterin aynalı kalkanı tuttuğu yöne ateşlemesi üzerine kurulu. Bu mekaniği farklı bulmacalarda kullanmamız gerekecek.

Aşağıdaki videoların ilkinde IGN’in Ueda ile yaptığı röportajı ve The Last Guardian’a dair yeni oynanış görüntülerini bulabilirsiniz. İkincideyse IGN editörlerinin oyun hakkındaki izlenimlerinin üstüne farklı oynanış görüntüleri serpiştirilmiş durumda.

Son olarak The Last Guardian'ın 2016'da çıkacağının yinelendiğini de belirtelim. Büyük ihtimalle tam tarihi E3 2016'da öğreneceğiz.

the-last-guardian-1

the-last-guardian-2

the-last-guardian-3

the-last-guardian-4

the-last-guardian-5

the-last-guardian-6

the-last-guardian-7

the-last-guardian-8

the-last-guardian-9

YORUMLAR
Parolamı Unuttum