The Last Guardian'ın Geliştiricisi, Yeni Oyunundan İpucu Verdi

PC'ye de gelecek diyebiliriz

genDesign, Ico ve Shadow of the Colossus'u da geliştirmiş olan Team Ico'nun baş ismi Fumito Ueda'nın, 2014 yılında Sony'den ayrıldıktan sonra kurmuş olduğu stüdyonun ismi. Ueda, Sony'den ayrılmış olsa da SCE Japan Studio işbirliğiyle The Last Guardian'ı geliştirmeye devam etmişti ve Ueda o oyunun da hem yönetmeni, hem de kreatif direktörüydü.

Stüdyo, 2016 yılında The Last Guardian'ı çıkardıktan sonra yeni oyun üzerinde çalışmaya başlamıştı. Geçen sene ise Epic Games, genDesign ile yayıncılık anlaşması yaptığını duyurmuştu. Yani genDesign'ın yeni oyununu Epic Games fonluyor.

İşte bu ünlü stüdyo resmi web sayfasına 2021'i kutlayan bir görsel yerleştirdi ve bu görselde Ueda'nın önceki üç projesine ek olarak yeni oyundan da bir kare bulunuyor:

Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian'ı takip eden bu dördüncü görselde kahramanımızın bir duvar veya belki de yine devasa bir yaratığa dayanırken görüyoruz.

Bu oyun Epic Games çatısı altında yayınlanacağı için çok büyük ihtimalle Epic Games Store'a özel olacaktır ve bu da ilk defa bir genDesign (Team Ico) oyununu PC'de oynayabileceğimiz anlamına geliyor. Elbette oyunun konsollara da çıkma ihtimali de çok yüksek.

YORUMLAR
Kaan
4 Ocak 2021 20:21

2021 yazısı ile duyurdukları için oyunun 2021'de çıkmasını umuyorum. (2025'de çıkarırlarsa çok ayıp ederler)

Parolamı Unuttum