The Last of Us 2'de Ellie'ye Bir NPC Eşlik Edecek - Acaba Kim?

Ellie'nin yancısı kim olacak acaba?

Naughty Dog'un başkan yardımcısı Neil Druckmann verdiği yeni bir röportajda The Last of Us 2 ile ilgili ilginç bir bilgi verdi. Buna göre oyunda Ellie'ye eşlik eden bir NPC (oyuncunun kontrol etmediği karakter) de olacak.

Druckmann ilk oyunda Ellie'nin NPC olduğunu ama şimdi hikayenin ana kahramanı haline geldiği için oyuncuların Ellie'yi yöneteceklerini söyledi ve "elbette bu hikayede de size eşlik eden bir NPC olacak ama bu kişinin kim olduğunu demoda göstermedik" dedi.

Bildiğiniz gibi The Last of Us'ta ana kahramanımız Joel'di. Ellie oyunun büyük bir kısmında bize eşlik eden bir NPC rolündeydi ama tek bir bölümde rolleri değişmiş ve Ellie ile oynamıştık. Druckmann'ın yaptığı bu açıklamayla Naughty Dog'un daha önce yaptığı "merak etmeyin, oyunda Joel de var" açıklamasını birleştirince acaba bu sefer Joel mi NPC olacak sorusu akla gelmiyor değil. Druckmann'in ismi açık açık söylememesi ve demoda göstermedik demesi okları Joel'e çeviren ipuçları olarak değerlendirilebilir.

Bu NPC ister Joel, ister başka biri olsun, Naughty Dog inandırıcı ve bağ kurulabilir NPC'ler yaratma konusunda oldukça başarılı olduğu için aynı ilk oyunda Ellie'yi sevdiğimiz gibi bu yeni NPC'yi de seveceğimize eminim. Yine de üstündeki sır perdesi bir an önce kalksa da biz de teori üretmekle uğraşmasak, ne güzel olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum