The Last Of Us 2, Şubat 2020'de Gelecek Gibi Görünüyor

Eldeki emareler Şubat 2020'ye işaret ediyor...

Şüphesiz PS4 sahiplerinin merakla beklediği yapımlar arasında zirveye oynayanlardan birisi The Last of Us 2. Çıkış tarihi üzerine pek çok speklülasyon yapıldı, kimileri yeni PlayStation için çıkacağını iddia etti, ama bu söylentileri noktalayacak çıkış tarihi duyurusu bir türlü gelmek bilmedi.

Elimizde halen resmi bir açıklama yok. Ama çeşitli kaynaklar oyunun 2020’de çıkacağına işaret ediyor. Bunlardan birisi de Ellie karakterini canlandıran Ashley Johnson’ın Critical Role adlı YouTube kanalına verdiği röportaj esnasında verdiği ipucu. Röportajda Brian Foster, TLoU 2 hakkında da konuşmak istediğini belirtip arada çıkış tarihini soruyor ve Ashley Johnson “Fe” şeklinde cevap vermeye başladığı anda Foster bir başka yorumla yarıda kesiyor cevabı :) Buradan yola çıkarak cevabın “February” yani “Şubat” olduğu yorumları yapılmaya başlandı haliyle. (Röportajın 1:07:10 kısmında geliyor soru ve yarım kalan cevap)


Aslında Şubat 2020 tarihi daha önce zikredildi. Kotaku’dan Jason Schreier da bu konu hakkında bir yorum yapmıştı. 29 Mayıs’ta Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Death Stranding’in Kasım ayında çıkışını gerçekleştireceğini, TLoU 2’nin de aslında Sonbahar 2019 için planlandığını ama 2020’nin ilk aylarına ertelendiğini, muhtemelen Şubat 2020’de çıkacağını söylüyordu.

Niko Partners için oyun endüstrisi analisti olarak çalışan Daniel Ahmad da ResetEra’da paylaştığı bir mesajda Naughty Dog’un TLoU 2 için planladığı çıkış tarihinin Şubat 2020 olduğunu söylüyor.

Bu tarih gayet akla yatkın gözüküyor. Özellikle PS4 için çıkacak bir başka önemli yapım Death Stranding’in Kasım ayında gelecek olduğu düşünüldüğünde araya 2 aylık bir boşluk konulması makul bir tercih.

Önümüzdeki günlerde Naughty Dog veya Sony cephesinden çıkış tarihi ile ilgili bir duyuru gelecek mi bakalım. Merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum