The Last of Us Dizisi 24 Dalda Emmy Adayı Oldu

Succession'ın ardından ikinci

75. Emmy ödüllerinin aday listesi açıklandı. HBO'nun The Last of Us dizisi tam 24 dalda aday gösterildi. Yine HBO'nun bir diğer başarılı dizisi Succession ise final sezonuyla tam 27 dalda adaylık kapmayı başardı, dizi daha önceki sezonlarıyla 13 Emmy ödülü kazanmıştı.

Succession ve The Last of Us'ı 23 adaylıkla The White Lotus ve 21 adaylıkla Ted Lasso takip etti.

The Last of Us'ın aday gösterildiği önemli dallara bakacak olursak En İyi Drama Dizisi, En İyi Drama Aktörü (Pedro Pascal), En İyi Drama Aktrisi (Bella Ramsey), En İyi Yardımcı Drama Aktörü (Nick Offerman ve Murray Bartlett) dallarında adaylık kazandığını görebiliyoruz.

Dizinin diğer adaylıkları arasında En İyi Oyuncu Seçimi, En İyi Jenerik Tasarımı, En İyi Prostetik Makyaj gibi dallar bulunuyor.

75. Emmy ödülleri 18 Eylül 2023'te düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
13 Temmuz 2023 13:51

Last of us dizisi işi iyi kotardı tabi ki oyunu oynayanlarda çok etki yaratmadı ama başarılı olduklarını düşünüyorum bella ramsey ve özellikle pedro pascal hakkınıvermişler dekor ve atmosferde olabileceklerin en iyisiyi, özüne sadık şekilde sapma olmadan yapılması doğru tercihti.

ancak son hastane bölümü biraz daha süslenebilirdi orası çok haldur huldur geçildi ben o son kısımı oynarken ecel terleri dökmüştüm mesela orayı aksiyon ve gerilim dozajı yüksek bir hale getirebilirdi.. hele o asansöre koşma sahnesi mutlaka vurgulanmalıydı.

Parolamı Unuttum