The Last Of Us Dizisi HBO'dan Onay Aldı

Bizim için küçük, HBO için büyük bir adım

Sony, elinde bulundurduğu oyun markalarını hem sinemaya hem de televizyona uyarlamaya hazırlanıyor. Uncharted filminin yanı sıra bir diğer büyük oyun markası olan The Last of Us'ı da dizi olarak ekrana adapte etmeye hazırlanan Sony, dizi için büyük bir adımı daha attı. HBO ile anlaşan Sony Pictures televizyon departmanı, dizinin yapımcılığında ise aktif rol oynamaya devam edecek. 

Chernobyl'in de yaratıcısı olan Craig Mazin'in önderliğinde ortaya çıkacak olan dizi de Neil Druckmann senarist ve yaratıcı direktör olarak görev alacak. HBO ve Sony'nin yanı sıra oyunun yapımcısı Naughty Dog da dizide yapımcı olarak görev alacak "Naughty Dog, Word Games ve PlayStation ile birlikte bu epik, hikayeyi adapte edeceğimiz için çok mutluyuz." diyen HBO yetkilisi Francesca Orsi de birlikteliği doğruladı.

Diziyle ilgili bu gelişmenin ardından ilk bölüm için de hazırlıklar hızlanmaya başladı. Normal şartlar altında Chernobyl dizisinde de yönetmenlik yapmış olan Johan Renck, ilk bölümü yönetecekti. Ancak takvim sorunları nedeniyle bu görevi bırakmak zorunda kalan Renck yerine henüz yeni bir yönetmen atanmadı. Oldukça büyük bir yapımcı ekiple hazırlıklarını sürdüren The Last of Us dizisiyle ilgili beklentiler her geçen gün artıyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum