The Last of Us Dizisinde, İlk Oyundan Kesilen Önemli Bir Sahne Bulunacak

Ağzımız açık kalacakmış

Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin, BBC'ye The Last of Us dizisinin uyarlaması hakkında konuştu ve diziye dair bazı yeni bilgiler de verdi.

Mazin, dizide serinin iki oyunundan da sahnelerin yer alacağını ve bunların yeni materyallerle karıştırılarak izleyicilere sunulacağını söylüyor. "Hem yeni şeyler yaratıyoruz, hem de halihazırda olan şeyleri farklı bir formatta sunmak üzere yeniden yorumluyoruz" diyen Mazin amaçlarının izleyicilerin The Last of Us sevgilerini devam ettirmek değil, The Last of Us'a farklı bir yolla tekrar aşık olmamızı sağlamak olduğunu da söylüyor.

"Eğer oyunu oynadıysanız, hedeflediğimiz şey diziyi izlediğinizde 'oyun hakkında sevdiğim veya şahit olduğum hiçbir şeyle ters düşmedi, ama bilmediğim, birbirinden etkileyici şeyler de öğreterek hikayeyi daha fazla anlamamı sağladı' demeniz." diyor Mazin.

Bildiğiniz gibi Mazin dizinin hikayesi için The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckmann ile birlikte çalışıyor ve Druckmann'ın ilk oyundan çıkardığı oldukça heyecan verici bir sahne de dizide yer alacakmış.

"Bu, ağzınızı açık bırakacak bir sahne ve dizide yer alacak" şeklinde konuşan Mazin, bu fikri duyar duymaz 'bunu mutlaka yapmalıyız, bunu yapmama engel olamazsın. Bunu yapmama engel olmak için beni vurman gerek" demiş Druckmann'a.

Mazin ayrıca dizide Joel ve Ellie'nin bir anda motorlarına atlayıp çetelerle savaştıkları çılgın yan bölümler olmayacağını, dizinin karakterlerin aralardındaki ilişkinin keşfine odaklanacağını da ekliyor.

The Last of Us dizisinin emin ellerde olduğu kesin ve ortaya çıkacak sonucu şahsen büyük bir merakla bekliyorum.

YORUMLAR
zikinu
13 Ağustos 2020 05:05

Hahah desenize Joel'dan nefret etmemiz için kastıracaklar. İlk oyundan çıkarılan sahneymiş, lol.

Decypher
zikinu
13 Ağustos 2020 11:37

Biraz diziyi gazlama çabası da olabilir ama Joel'i kötü gösterecek bir şey olduğunu hiç sanmam :)


Parolamı Unuttum