The Last of Us Dizisinin Bill'i Nick Offerman 25 Yıldır Oyun Oynamamış

Hep Banjo-Kazooie'nin suçu

The Last of Us dizisinin üçüncü bölümü oyunun önemli karakterlerinden biri olan Bill ve Frank'in hikayesini anlattı. Dizide Bill'i canlandıran Nick Offerman performansıyla tam not aldı desek yalan olmaz, kendisini zaten Parks and Recreation'da da çok seviyorduk.

Offerman geçtiğimiz akşam Jimmy Kimmel Live'a konu oldu ve dizi ve oyunlar hakkında konuştu.

The Last of Us dizisi sonuçta bir oyun uyarlaması ama Offerman TLOU'yu oynamamış. Hatta Offerman 25 yıldır hiçbir oyuna elini bile sürmemiş.

"Nefsime düşkün biriyimdir ve Banjo-Kazooie adlı bir video oyunu yüzünden birkaç hafta kaybettim. İki hafta geçti ve ben oyunu oynayarak kendimden geçmiştim. Sonra bitti ve "evet kazandım" dedim, sonrasında da "hayatımla ne yaptım böyle?" sorusunu sordum.

Bu yüzden bunu bir daha asla yapmamaya karar verdim - ve iyi ki de bu kararı vermişim. Çünkü oyunlar, The Last of Us örneğinde olduğu gibi, o kadar iyi hale geldi ki sanırım hala evimin bodrum katında olurdum ve böyle diziler için seçmelere bile gidemezdim."

Offerman, rolü kabul etmesinin de eşinin sayesinde olduğunu söylemiş. Normalde programı uyuşmuyormuş ama karısı senaryoyu okur okumaz "Calgary'e gidiyorsun dostum. İyi eğlenceler. Bunu yapmalısın" demiş.

İyi ki de demiş :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum