The Last of Us Dizisinin Sezon Finali Bölümünün Uzunluğu Belli Oldu

Tahmininizden daha kısa

The Last of Us dizisinnde Joel ve Ellie'nin hikayesinin sonuna geleceğimiz bölümün uzunluğu belli oldu. Normalde bu tür bağlayıcı sezon finallerinin süre olarak ortalamanın üzerinde olmasına alışmışızdır ama The Last of Us'ta tam tersi bir durum söz konusu.

Dizinin birinci sezon finali 12 Mart tarihinde yayınlanacak ve yalnızca 43 dakika sürecek. Bu da tüm sezon içerisindeki en kısa bölümü izleyeceğimiz anlamına geliyor. Dizinin ilk sezonunda 50 dakikanın altında kalan tek bir bölüm vardı, o da 4. bölümdüğ. "Look for the Light" ismindeki final bölümünde Joel ve Ellie'nin Ateş Böcekleriyle buluşmasına şahit olacağız.

HBO dizinin ikinci sezonunu da çoktan onaylamıştı ama bu sezona ne zaman kavuşacağımız, oyuncu kadrosunda değişiklik olup olmayacağı (sonuçta iki oyunun hikayeleri arasında yaklaşık 5 yıllık gibi bir süre var) belli değil. Aslında ilk sezon içerisinde de ikinci oyundan temellerin atıldığını görmüştük, oyunun tepkiler çeken hikaye parçalarında diziye yönelik değişiklikler yapılıp yapılmayacağını da sonra göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum