The Last of Us Part II, İlk 3 günde 4 Milyondan Fazla Sattı

TloU 2, PS4 özel oyunlar içerisinde en hızlı satanı oldu

The Last of Us Part II, çeşitli tartışmaların odağında olsa da bu durum satışlara pek yansımamış görünüyor; oyun PS4’e özel olarak çıkan oyunlar içerisinde en hızlı satan oyun olmayı başarmış.

PlayStation Blog’da SIE Başkan Yardımcısı Eric Lempel imzasıyla paylaşılan açıklamada, TLoU 2’nin, 21 Haziran itibariyle 4 milyon kopyadan fazla sattığı, bu performansıyla da en hızlı satan PS4 özel oyunu olduğu ifade ediliyor. Bu başarı için oyunun hayranlarına da teşekkür etmiş Lempel.

Naughty Dog ekibi de milyonlarca oyuncunun bu tecrübeye ortak olduğunu ve oyuna dair görüşlerini, duygu ve düşüncelerini paylaştıklarını görmekten dolayı şükranlarını sunarken, tartışılabilir bir tema seçimi nedeniyle riskli bir yolda ilerlediklerini bildiklerini, ama bunun sonuçlarından memnun olduklarını belirtiyorlar. Oyuncuların yaratıcılıklarını konuşturdukları noktalar da hoşlarına gitmiş; bu ister fotoğraf modundan paylaşılan bir görüntü, ister hazırlanan bir gif, ister Ellie ile gitar çalıp kaydettikleri bir parça olsun.

17 Temmuz’da çıkacak olan Ghost of Tsushima nasıl bir satış performansı gösterecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum